Autor: Dnevnik, 021.rs

Novi Sad
15.07.2017.
18:27
Policijske patrole biće prisutne u Centru za socijalni rad ponedeljkom, sredom i petkom.
  • Megatrend

    16.07.2017 10:08
    Gigapametno
    Treba čuvati one koji su činili zlo, sad koliko iz bahatosti i bezobrazlika, stručne "nabeđenosti", primitivizma, korupcije, dodvoravanja moćnima, straha od problematičnih i za svoju lepu platicu, to nije bitno.
    Policiji ovo dođe kao lep izgovor da se ne bave opsnijim stvarima.
  • Ns

    16.07.2017 08:42
    -
    Sve "strucnjake" iz Centara za socijalni rad koji su uredno vodili zabeleske o nasilnickom ponasanju oceva i na kraju im omogucili kontakt sa decom, koja su na kraju bila zrtve istih, treba u najmanju ruku otpustiti i oduzeti im zvanje psihologa. Ja bi ih osudila za saucesnistvo u ubistvu pa bi malo razmisljali drugi put kako se ophode prema ugrozenim porodicama!
  • NS

    15.07.2017 23:59
    Smesni su!
  • cvrc

    15.07.2017 22:03
    za promenu bi mogli početi da rade svoj posao, pa ne bi morali da se brinu za bezbednost. kao i domovi zdravlja.
  • Bjeli

    15.07.2017 20:10
    Cemu
    Pa sup je 150metara odatle!!!
    Kako mrzim jeftine poene!
  • Napredno

    15.07.2017 20:07
    Cist spin
    Pa ovaj je ubio zenu i dete u utorak! Ovo sto rade je cist marketing! Ova zgrada vec ima obezbedjenje i toliko je mala da ne vidim sta ce joj dodatni policajci. A tu je i sigurna kuca tako da je sve pod video nadzorom.
  • ModestyB

    15.07.2017 18:55
    Samo da razjasnimo
    Zločini koji su se dogodili u poslednjih nedelju dana i koji se događaju godinama unazad, gde žene koje su žrtve nasilja na kraju budu ubijene a često bude i mnogo više žrtava (kao npr u Žitištu), su posledica lošeg rada upravo centara za socijalni rad i njihovih zaposlenih. Ono što je strašno je činjenica da u tim centrima većinom rade žene, koje su očigledno nisu senzitivne za patnje drugih žena i vrlo često daju savete da se "strpe" i "oćute" i direktno rade protiv interesa dece. Upravo su radnici tih centara oni koji insistiraju na ostvarivanju odnosa sa očevima koji imaju nasilnu i kriminalnu prošlost (kakva roditeljska prava osobe koja je bila u zatvoru zbog nasilja nad sopstvenom decom!?) Ne samo da ne pružaju podršku žrtvama nego rade direktno protiv njih (ovo ne pričam napamet, imam 2 prijateljice koje imaju tu nesreću da su im radnice centara za socijalni rad i njihov bezobrazluk i neprofesionalizam pretvorile život u pakao...i ono šta je najgore svojim "stručnim" procenama ugrozile sigurnost dece). Ne kažem da centrima za soc. rad i zaposlenima ne treba pružiti zaštitu i podršku ( i naravno da ima puno onih koji savesno rade svoj posao) ali nikako ne bih volela da se ovi zločini zloupotrebe i da se pri tome zaboravi ko je tu najugroženiji, a to nisu zaposleni u centrima. Mislim da je od policijske patrole na svakom ćošku mnogo bitnije proveriti načine rada i ponašanja zaposlenih i njihove kompetencije, pre nego što još neka žena i/ili dete stradaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna